Wederom geen punten voor de selectie van Albatros

16 januari 2018 door Hennie van der Zouw
Wederom geen punten voor de selectie van Albatros

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag heeft de selectie van de Zwijndrechtse korfbalvereniging CKV Albatros wederom geen punten weten te pakken. B1 en D1 boekte wel mooie zeges.

Albatros B1 liet er geen twijfel over bestaan dat de ploeg zich graag wil handhaven in de 1e klasse. In de eerste helft werd een 8-2 voorsprong opgebouwd en bij de ruime voorsprong konden coaches Kees en Caroline zich veroorloven om heel C1 nog in te zetten. De eindstand was 16-5. Ook D1 boekte een fraaie overwinning en versloeg DeetosSnel met 11-14.

Albatros 1 liet de kans liggen om koploper VEO pijn te doen. VEO haalde een laag rendement maar ook Albatros had het vizier aanvallend niet op scherp, waardoor er een slechte wedstrijd in Voorburg te zien was. Albatros verloor met 20-14 en moet nu naar beneden kijken in plaats van naar boven.
Ook het 2e heeft in 2018 nog niet veel laten zien. Een 7-9 voorsprong bij rust werd weggeven en de 15-14 nederlaag bij VEO 2 was slordig en onnodig waardoor de koppositie nu verleden tijd is. Senioren 3 en A1 kenden ook een off-day. Er werd verloren van Merwede 4 en Die Haghe A1. A2 kon de sporthal in Vlaardingen vanwege fileleed niet tijdig bereiken.

Gelukkig wel winst voor senioren 4, 6, 7, 8 en 9. Vooral senioren 9 boekte een mooie overwinning en veegde NIO met 31-12 van het veld. Ook bij de E-teams werden er goede zaken gedaan. E1 t/m E4 wisten hun wedstrijd te winnen. E1 versloeg HKC met 13-8. E2 verstevigde de koppositie door Vriendenschaar met 13-7 verslaan. E3 behield haar ongeslagen positie en verpletterde de nummer 2 WION met 16-6. Ook E4 pakte twee punten en wist met 6-14 van Vriendenschaar te winnen. Als laatste een noemenswaardige uitslag voor F2 dat maar liefst 25 keer scoorde tegen ACKC en er maar 4 doorliet.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.