'Internetliefdes:' Nieuw boek van Monique van der Linden over eenzaamheid en internet

18 januari 2018 door Hennie van der Zouw
'Internetliefdes:' Nieuw boek van Monique van der Linden over eenzaamheid en internet

ZWIJNDRECHT - Onlangs is het inmiddels al vierde boek van de Zwijndrechtse schrijfster Monique van der Linden verschenen. Een boek over eenzaamheid en internet met de naam 'Internetliefdes' en de gevaren en valkuilen die daarbij om de hoek kunnen liggen......

Monique wil door middel van dit boek ruchtbaarheid geven aan het fenomeen eenzaamheid en wat internet dan te weeg kan brengen in je leven. Dit boek gaat zoals ze zelf zegt: 'over liefde, wanhoop, verdriet, eenzaamheid, seks, list, bedrog en bankzaken.......'

Monique vertelt zelf het volgende over het verhaal van haar boek: "Er spelen zich vaak vele liefdes af via het internet, maar meestal zijn deze liefdes gebaseerd op list en bedrog. En zeker als je je status bij de sociale media veranderd hebt, van getrouwd naar vrijgezel, dan komen de 'criminelen' als vliegen op stroop, op je af. Door mijn verhaal wil ik de lezer laten zien welke gevaren er zijn, als je denkt verliefd te zijn geworden op een persoon die lief is, die je soms opbelt en die je soms ziet via de webcam.......

Mooie geschreven woorden, een zwoele stem als hij/zij je opbelt via een webcam en je wordt uitgedaagd om tevoorschijn te komen.....  Dit maken vele duizenden mensen over de gehele wereld iedere dag mee. Internet is tegenwoordig een goed middel om je niet zo eenzaam te voelen, maar als je zelf altijd eerlijk bent, dan hoop je dat andere mensen op het internet dit ook zijn. Maar helaas....

Mensen moeten zich er niet voor schamen als dit hun is overkomen. Doordat vaak mensen zich schamen en er niet over durven praten, komen ze in een isolement. En dat is zonde. Het leven is te mooi om je te laten leiden door deze bedriegers. Zorg dat je leven geen lijden wordt, maar probeer weer alle mooie dingen, die ons leven te bieden heeft, te zien." Tot zover Monique van der Linden over het thema en de titel van haar nieuwe boek: 'Internetliefdes.'

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.