Tweemaal Brons voor Dames Toestelturnen

22 januari 2018 door Hennie van der Zouw
Tweemaal Brons voor Dames Toestelturnen

ZWIJNDRECHT - Bij de in Sliedrecht gehouden districtswedstrijden individueel toestelturnen voor dames van de 3de divisie hebben de O&O-turnsters Anniek Postema en Milou Antheunisse beiden beslag weten te leggen op een bronzen medaille.

Anniek kwam tot deze prestatie bij de senioren-C-1. Met een score van 42,050 punten liet zij zich het brons om hangen. Bij de senioren-C-2 turnde Milou Antheunisse na blessureleed voor het eerst een volledige wedstrijd. Met de bronzen medaille liet zij zien volledig terug te zijn in de race. Haar puntentotaal kwam uit op 42,050.

Elianne Stehouwer, Jara van Dijk, Suzanne Tol en Suzanne Kunsel waren minder succesvol. Door foutjes eindigden zij in de middenmoot.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.