Korfballers sv Conventus kunnen het de koploper niet moeilijk maken

22 januari 2018 door Hennie van der Zouw
Korfballers sv Conventus kunnen het de koploper niet moeilijk maken

ZWIJNDRECHT - De korfballers van sv Conventus hebben het afgelopen weekend koploper DKV Victoria niet moeilijk kunnen maken. Na een sterke start konden ze dit goede spel niet voortzetten en liep de achterstand snel op.

De selectie van Conventus had voor de wedstrijd een gesprek gehad dat er betere wedstrijden moesten worden gespeeld, maar wisten dat dit tegen Victoria lastig zou worden. Desondanks begon het Zwijndrechtse team ijzersterk aan de wedstrijd en nam direct een voorsprong. Met mooie aanvallen, veel beweging en gevarieerd spel maakte het de tegenstander erg lastig en stond er na een kwartwedstrijd zelfs een 5 – 3 voorsprong op het scorebord.

Vanaf dit moment stortte het goede spel echter in en kreeg Victoria weer de overhand. Tot overmaat van ramp liep Tomas Streefkerk een enkelblessure op, waarmee hij naast Ellen Verschoor de tweede basisspeler is die enkele weken niet inzetbaar zal zijn. De achterstand zou uiteindelijk oplopen tot een 8 – 21 nederlaag.

Foto-credit: Kees Streefkerk / sv Conventus.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.