Zwijndrechtse Heugel voor Lydia Bijnagte

24 januari 2018 door Hennie van der Zouw
Zwijndrechtse Heugel voor Lydia Bijnagte

ZWIJNDRECHT - Lydia Bijnagte van wijkplatform Heer Oudelands Ambacht ontving woensdag 17 januari 2018 de Zwijndrechtse erespeld ‘De Heugel’ uit handen van burgemeester Dominic Schrijer.

Deze erespeld kreeg Lydia Bijnagte voor haar inzet voor het wijkplatform. Zij is vanaf de oprichting van het wijkplatform in 1997 tot op heden, maar liefst 21 jaar, zeer actief en betrokken geweest bij het platform. Eerst in diverse werkgroepen en later als voorzitter/penningmeester.

Bron foto: Gemeente Zwijndrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.