Ontmoet anderen tijdens koffieochtenden in de IJsvogel

24 januari 2018 door Josette Huisman
Ontmoet anderen tijdens koffieochtenden in de IJsvogel

ZWIJNDRECHT - Op dinsdag 23 januari heeft de dinsdagmorgen koffieclub genoten van een heerlijke lunch in brasserie De IJsvogel. Tijdens de koffieclub leg je contacten met anderen en is het gezellig. De koffieochtenden staan open voor iedereen die andere mensen wil ontmoeten en nieuwe vriendschappen wil sluiten. Genieten, bijkletsen en ontspanning het is er allemaal.

Ook u bent van harte uitgenodigd om eens te komen kijken tijdens een ochtend. Iedere dinsdag- en/of donderdagochtend vanaf 10:00 uur bent u van harte welkom om binnen te lopen. De woensdagochtend koffieclub is speciaal voor mannen, deze begint eveneens om 10:00 uur. Loop gerust een keer binnen.

Tijdens de koffieochtenden serveren wij u het 2e kopje koffie of thee geheel gratis. Aanmelden is niet nodig. Ook is er voldoende parkeergelegenheid. U vindt brasserie De IJsvogel (onderdeel van de Swinhove Groep) op het IJsvogelplein 300.

Foto: Brasserie de IJsvogel - De dinsdagmorgen koffieclub genoten van een heerlijke lunch

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.