Kinderdans in O&O-Lesprogramma

29 januari 2018 door Hennie van der Zouw
Kinderdans in O&O-Lesprogramma

ZWIJNDRECHT - De Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O heeft voor de leeftijdscategorie 4 t/m 6 jaar kinderdans opgenomen in haar lesprogramma.

Met ingang van 7 februari wordt iedere woensdag van 17.00 tot 18.00 uur de kinderdansles gegeven in gymlokaal Hart van Meerdervoort aan de Perkstraat. De les komt te staan onder deskundige leiding van Lindy Nijman.

De kinderen maken  spelenderwijs kennis met verschillende dansstijlen en muziek. Zij  leren hoe op de maat van de muziek te bewegen en zichzelf te presenteren. De lessen worden  begonnen met een warming-up op snelle muziek. Daarna worden oefeningen en spelletjes gegeven om de verschillende aspecten van het dansen aan te leren. Hoe dans je heel stoer of juist heel sierlijk? Hoe beweeg je snel en dan weer langzaam?

Hoe presenteer je jezelf als er publiek kijkt? Het komt allemaal aan bod tijdens de les  kinderdans Aan het einde van iedere les wordt er toegewerkt naar een korte choreografie.

Nadere informatie kan verkregen worden bij het secretariaat Nel Kortman, telefoon 078-6194230 of is te vinden op de site www.o-en-o-zwijndrecht.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.