Grote medaille-oogst voor O&O-Turnsters

29 januari 2018 door Hennie van der Zouw
Grote medaille-oogst voor O&O-Turnsters

ZWIJNDRECHT - Bij het in Hendrik Ido Ambacht georganiseerde Souplesse Toestel Toernooi heeft de meisjes- en damesselectie individueel toestelturnen van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O een opmerkelijke prestatie geleverd. Gezamenlijk wisten de turnsters beslag te leggen op maar liefst negenentachtig medailles. Daarnaast kwam de beker voor de hoogste dagscore voorgeschreven oefenstof in handen van Ramona van Lent

De gouden medailles werden opgeëist door:
Emma de Man (Brug), Esmee Snijder(Brug), Ramona van Lent (Balk, Vloer, Meerkamp), Nynke Mourik (Sprong, Vloer, Meerkamp) Luana Pancara (Brug), Alysson Joy Stotijn (Balk), Amy McMurray (Balk, Vloer, Meerkamp), Imara Kornelisse (Balk, Vloer, Meerkamp), Marit van Efferen (Vloer), Suzanne Esmeijer (Brug, Balk, Meerkamp), Karin Hoekstra (Brug), Demelza Moreauw (Sprong, Balk), Daphne Schellen (Brug, Vloer, Meerkamp), Elise Biemond (Sprong), Corine van Strien (Brug), Annemijn Grit (Sprong, Vloer, Meerkamp), Day Grinuva (Brug, Balk), Gwen Bakker (Brug)

Zilver werd veroverd door:
Ramona van Lent (Brug), Sophie van der Hoeven (Sprong), Nynke Mourik (Balk), Romaissa Atrari (Sprong), Luana Pancara (Vloer), Alysson Joy Stotijn (Brug, Meerkamp), Bente van Winden (Balk), Amber Werhmann Krieger (Vloer), Charmayne van den Heerik (Balk), Imara Kornelisse (Brug), Marit van Efferen (Meerkamp), Lisa Schouten (Balk, Vloer, Meerkamp), Maxime Akkermans (Sprong), Manon Verboom (Sprong), Anne Bezemer (Brug, Balk, Vloer, Meerkamp), Daphne Schellen (Sprong), Corine van Strien (Meerkamp), Annemijn Grit (Brug, Balk), Layla Voerman (Meerkamp),

Bronzen medailles werden omgehangen bij:
Sahra Koster (Brug, Meerkamp), Jeanha van der Meulen (Vloer), Ramona van Lent (Sprong), Sylvie Quist (Vloer) Romaissa Atrari (Brug, Balk), Luana Pancara (Meerkamp), Alysson Joy Stotijn (Vloer), Minke Schouten (Brug), Amy McMurray (Sprong), Bente van Winden (Vloer), Marit van Efferen (Sprong, Brug, Balk), Suzanne Esmeijer (Vloer), Demelza Moreauw (Meerkamp), Maxime Akkermans (Balk), Daphne Schellen (Balk), Merel Kerkhof (Balk, Meerkamp), Kimberley Nugteren (Vloer), Layla Voerman (Balk, Vloer), Gwen Bakker (Vloer, Meerkamp)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.