Eerste verkiezingsprogramma PvdA overhandigd

29 januari 2018 door Hennie van der Zouw
Eerste verkiezingsprogramma PvdA overhandigd

ZWIJNDRECHT - In de sfeervolle entourage van “De Vergulde Swaen” werd op 24 januari het eerste PvdA programma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 aangeboden aan Adem Mustafa Negash, het nieuwste lid van de afdeling Zwijndrecht. De bijeenkomst stond in het kader van de aanstaande verkiezingen. Lijsttrekker Gerard Slotema hield een speech en vertelde over de belangrijkste plannen.

Naast een vooruitblik naar de verkiezingen werd een politieke quiz gehouden met een aantal lastige vragen. Het tandem Koos en Peter Stekelenburg uit Heerjansdam wist zeven van de tien vragen goed te beantwoorden en mocht de bos rozen naar huis nemen. Verder was er genoeg reden om tijdens de aansluitende receptie onder het genot van een hapje en drankje bij te praten.

Mocht u belangstelling hebben voor het programma, dan kunt u de site www.zwijndrecht.pvda.nl bezoeken voor de digitale variant. Het gedrukte programma kunt u ook op de site aanvragen of u kunt contact opnemen met Jan-Willem Mennink (078-6128199).

Tekstbijschrift foto:
Adem Mustafa Negash ontvangt het eerste programma uit handen van bestuurslid Jan-Willem Mennink

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.