Wederom mooi Ere-Metaal voor O&O-turners

05 februari 2018 door Hennie van der Zouw
Wederom mooi Ere-Metaal voor O&O-turners

ZWIJNDRECHT - Bij de in Ouderkerk aan den IJssel gehouden districts- (voor)wedstrijden individueel toestelturnen hebben de jongens en heren van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O beslag weten te leggen op divers eremetaal.

Bij de tweede jaarpupillen van de 3de divisie eiste Robin Renema met 103,250 punten het goud voor zich op. Soulaiman Tajjiou liet zich het zilver omhangen van de pupillen 1ste divisie. Zijn score bedroeg 88,300 punten. Christopher Brumond kwam bij de instappers van de 2de divisie tot een gelijk resultaat. Hij werd met 100,800 punten tweede gevolgd door zijn ploeggenoot Amine Aaraar die met 98,750 punten derde werd. Bij de 1ste jaarpupillen waren vanwege het groot aantal deelnemers vier medailles te vergeven. Deze vierde prijs was voor Rogier van der Pol. Hij turnde 98,400 punten bijeen. In de categorie instap – 1ste divisie viel Lucas van den Kieboom met zijn vierde plaats net buiten de prijzen. Jens van Eijk werd in deze klasse vijfde.

Goud was er vervolgens voor Leon van der Wel (junior-II - 3de divisie), Olaf de Nie (jeugd – 1ste  divisie) Dennis Swinkels (junior-I – 1ste divisie) , Thomas van der Helm ( Junior-II – 1ste divisie), Bart de Ruiter (senior – 1ste divisie). Als tweede uit de strijd kwamen Lance Visser (jeugd – 1ste divisie), Luuk van Waaij (junior-II – 1ste divisie), Thijs Oosterling ( senior – 1ste divisie). Derde plaatsen waren er voor Bram van Gemert ( junior-I – 1ste divisie) en Thomas Kok (senior – 1ste divisie).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.