Senioren en E-teams Albatros goed op dreef afgelopen weekend

05 februari 2018 door Hennie van der Zouw
Senioren en E-teams Albatros goed op dreef afgelopen weekend

ZWIJNDRECHT - De senioren- en E-teams van Albatros waren afgelopen zaterdag goed op dreef. Alle acht door hen gespeelde wedstrijden werden op 3 februari in winst omgezet.

Albatros’ eerste team deed haar plicht en haalde twee punten op bij degradatiekandidaat Juliana in Oud-Gastel. Albatros startte slapjes en gaf de thuisploeg in eerste instantie teveel ruimte. De 4-1 achterstand was bij rust omgebogen in een 8-11 voorsprong. Na rust leek Albatros beter bij de les en werd er harder werkend een 10-16 voorsprong bereikt. Juliana knokte zich nog even terug maar Michiel den Toom bekroonde zijn prima invalbeurt met zijn derde en laatste treffer. Eindstand 15-20. Albatros 2 moest naar het lastige Maassluis 2 en kon in de eerste helft niet echt imponeren (7-5 rust). Na rust kwam de ploeg van Vincent de Kreek op gang en de eerste drie schoten waren raak. Albatros won de wedstrijd uiteindelijk overtuigend met 17-21.

In de Develsteinhal opende B3 het thuisprogramma met een 6-7 nederlaag tegen ’t Capproen. Albatros D1 rolde NKV D1 met 20-4 op en Albatros 8 won de wedstrijd tegen KCC 10 gemakkelijk met 16-8. Vervolgens kwam de tweede selectie in het veld met de wedstrijd Albatros 4 - DSO 3. De ploeg uit Klundert had de betere start, maar aan het eind van de wedstrijd prijkte er een ruime 25-15 stand op het scorebord voor de Zwijndrechtse koploper.

Albatros 3 moest winnen van HKC 3 om wat plaatsen op de ranglijst te klimmen. Albatros had een goed antwoord op het achterverdedigen van de Hardinxveldse ploeg en boekte een keurige 17-11 overwinning. Het derde neemt nu drie punten afstand van de onderste plaats in een poule waar de koplopers ook al acht verliespunten hebben.

E1 deed goede zaken in de strijd om de titel door achtervolger Oranje Wit E2 met 4-12 te verslaan. Ook E3 en E5 wonnen zaterdag waarbij de 21 treffers van E3 opvielen. De topper tussen Oranje Wit F1 en Albatros F2 werd met 7-9 gewonnen. Ook C1 liet de Dordtse ploeg in tranen achter door OW C2 met 2-29 te vernederen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.