SV Conventus E2 gaat voor goud en pakt goud

12 februari 2018 door Hennie van der Zouw
SV Conventus E2 gaat voor goud en pakt goud

ZWIJNDRECHT - Vijf meiden van Conventus E2 speelden hun kampioenswedstrijd tegen Keep Fit ‘70 E3 uit Roosendaal.De uitwedstrijd tegen Keep Fit’70 werd eerder gewonnen met 0-8, maar dat gaf zaterdag geen garantie op nog een overwinning.

Al vroeg in de wedstrijd kwam Conventus op een 1-0 voorsprong door een mooi doelpunt van Lara, maar helaas scoorde ook Keep Fit ‘70 vrij snel daarna. De 2-1 werd ook door Lara gescoord, maar ook die voorsprong kon Conventus niet lang vasthouden. Na ruim 20 minuten in de 1e helft was het nog steeds 2-2.

Onder luide aanmoediging van veel familie, vrienden en kinderen uit andere Conventus teams op de tribune, kwamen de dames van Conventus E2 pas goed op stoom. Na nog een doelpunt van Lara werd een 3-2 voorsprong genoteerd die niet meer werd los gelaten.

In het laatste kwartier van de 2e helft kwamen daar nog 4 mooie doelpunten bij van Lieke en Julide, na schitterende voorzetten van Fabiënne en Tessa. De meiden waren supersnel, wisten elkaar goed te vinden en speelden perfect naar voren. De wedstrijd werd afgesloten met een mooie 7-2 overwinning.

Ondanks dat er volgende week nog een wedstrijd gespeeld moet worden mag Conventus E2 zich nu al, -zaalkampioen van 2018- noemen. Na afloop allemaal een dikke knuffel van een trotse trainer en coach, Karin en Laura. In de kantine zat Conventus mascottehond Casper te wachten, die heel graag met de meiden op de foto wilde.

Foto-credit: Kees Streefkerk / SV Conventus

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.