Samen jarig zijn met je zus op valentijnsdag

16 februari 2018 door Hennie van der Zouw
Samen jarig zijn met je zus op valentijnsdag

ZWIJNDRECHT - Op 14 februari, op Valentijnsdag samen jarig zijn met je zus. Dus dubbel feest. Eron koos graag voor een feest in ’t Weetpunt.

Met zo’n zonnige koude winterdag is het heerlijk om met al je vrienden en vriendinnen op zoek te gaan naar de sleutel van de schatkist. Heel wat gesjouwd en gewerkt met werkhandschoenen aan, kwam deze klus wel klaar.

Als je zoveel moet doen om de goede sleutel te vinden, is de blijdschap heel groot als uiteindelijk de schatkist open gaat. Wat een prachtige juwelen. Nooit zo iets gezien. Feestje geslaagd.

Bron foto's: 't Weetpunt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.