Prijsuitreiking op het Loket

16 februari 2018 door Hennie van der Zouw
Prijsuitreiking op het Loket

ZWIJNDRECHT - Het LOKET heeft onder leerlingen van groep 8 van de basisscholen een prijsvraag uitgezet. Zij konden tijdens het Open Huis van 17 januari jl. een leuke slogan inleveren op de vraag: LOKET is de school voor mij, omdat ……..

Uit de inzendingen kwamen twee winnaars naar voren. Zij zijn met hun ouders ontvangen op het  LOKET. Daar zijn ze flink in het zonnetje gezet en werden de prijzen overhandigd: wat leuke LOKET-gadgets en een cadeaubon om alvast wat schoolspulletjes te kunnen kopen.

De winnares Joy Maqueling van OBS de Bron maakte de volgende slagzin: “LOKET is de school voor mij, omdat ik daar kan en mag zijn wie ik ben!”

En de winnaar Dennis van Pelt van De Twee Wieken maakte de volgende slagzin: “Samen op weg naar mijn toekomst!”

Beiden nogmaals gefeliciteerd met jullie prijs. Zo te zien voelen jullie je nu al thuis op LOKET, dus tot volgend schooljaar!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.