Goud voor Estee Kraaijeveld

19 februari 2018 door Hennie van der Zouw
Goud voor Estee Kraaijeveld

ZWIJNDRECHT - In de aanloop naar het Nederlands kampioenschap ritmische gymnastiek individueel heeft Estee Kraaijeveld, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O, bij de in Amsterdam gehouden 1ste plaatsingswedstrijd van de 1ste divisie, in de seniorleeftijdsklasse 2002-2001 beslag weten te leggen op het goud.

Zij realiseerde deze prestatie met een totaal score van 37,566 pnt., opgebouwd met 12,733 voor hoepel, 12,500 voor knots en 12,333 voor lint. Het brons in deze categorie was voor Cheryl van der Perk. Zij turnde 33,284 pnt. bijeen. Fenne Dijkstra eindigde op de vijfde plaats, Tessa de Vroomen op de zesde en Mea Dijkstra op de zevende plaats.

In de seniorleeftijdscategorie 2000 en ouder kwam Noa Reijmers net iets tekort voor het podium. Zij werd met 34,183 vierde. Mirjana Urosevic noteerde een zesde plaats.

Bij de junioren wist Rosalie van den Berg door te dringen tot het ereschavot. Zij pakte met 28,183 punten het brons. Lente Zwaal kwam als zesde uit de strijd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.