Een zon overgoten middag, met enthousiaste huttenbouwende jeugd

19 februari 2018 door Hennie van der Zouw
Een zon overgoten middag, met enthousiaste huttenbouwende jeugd

ZWIJNDRECHT - Zaterdagmiddag 17 februari ging aan het Develpad de vlag in top. "Yel, Yel, Yel hutten bouwen kunnen we wel." Een zonovergoten middag, met enthousiaste jeugd. De jeugd en zeker hun ouders en opa’s en oma’s hebben hun hart kunnen ophalen. Takken genoeg om een mooie wilgenhut te bouwen.

Na een middag hard werken ging de eigen gemaakte vlag in top. Een echte jury kwam langs om hun werk te waarderen. Na hun Yel, en een zeer goede beoordeling, overhandigde de jury elk kind een pluim met een felicitatie er bij.

Dit zijn middagen met een gouden randje, om nooit meer te vergeten. Yel,Yel,Yel hutten bouwen kunnen ze wel.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.