Sv Conventus start met nieuwe jeu-de-boules tak

26 februari 2018 door Hennie van der Zouw
Sv Conventus start met nieuwe jeu-de-boules tak

ZWIJNDRECHT - Hand- en korfbalvereniging sv Conventus voegt vanaf dit voorjaar een derde sport toe aan het sportaanbod. Op dinsdag 6 maart vindt de officiële ‘kick-off’ plaats van de nieuwe sport.

Tijdens deze ‘kick-off’, welke om 19:00 uur op Sportcomplex Develstein zal beginnen, zal de nieuwe jeu-de-boules baan van Sportcomplex Develstein officieel ingewijd worden en kunnen mensen voor het eerst een balletje gooien.

Met de jeu-de-boules sport richt sv Conventus zich vooral op een oudere doelgroep, waarmee de vereniging tegemoet komt aan de doelstelling van de Gemeente Zwijndrecht om meer ouderen in beweging te krijgen. Daarnaast ziet het bestuur van de club het ook als een leuke mogelijkheid voor bestaande leden. Binnen sv Conventus zal worden gespeeld volgens de Petanque spelvariant, een Provençaalse variant van jeu-de-boules.

Geïnteresseerd om ook bij Conventus jeu-de-boules te gaan spelen? Kom dan naar de kick-off op dinsdag 6 maart, om 19:00 uur bij de kantine van sv Conventus op Sportcomplex Develstein. Nieuwe jeu-de-boules leden krijgen nu zelfs €7,50 korting, ongeacht welke licentie er zal worden genomen. Voor meer informatie, ga naar www.svconventus.nl of bel 06-39866457.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.