Korfbalrecreanten sv Conventus op zoek naar versterking

26 februari 2018 door Hennie van der Zouw
Korfbalrecreanten sv Conventus op zoek naar versterking

ZWIJNDRECHT - De korfbalrecreanten van sv Conventus zijn op zoek naar nieuwe teamgenoten. Er zijn recent enkele leden van het team gestopt, waardoor het team nu met een erg krappe bezetting kampt.

Het recreantenteam van Conventus is speciaal opgezet voor mensen tussen de 30 en 60 jaar die wel elke week lekker willen sporten, maar niet elk weekend aan de verplichtingen van wedstrijden vast willen zitten. Plezier en gezelligheid staan centraal binnen het team. Korfbal ervaring is voor dit team absoluut niet nodig, maar mag natuurlijk wel.

Het team traint twee keer per week: gedurende de winter op dinsdag van 19:30 tot 20:30 uur buiten en vrijdag van 20:00 tot 21:00 uur binnen in de zaal. Tijdens het zomerseizoen vinden de trainingen op dezelfde avonden buiten plaats, van 19:30 tot 20:30 uur.

Het team probeert elk jaar zes tot zeven recreantentoernooien te spelen, waaronder een eigen toernooi in Zwijndrecht en ook enkelen in België. Leden van het recreantenteam krijgen van de vereniging een trainingspak en wedstrijdshirt in bruikleen. Een recreant betaalt slechts €7,27 per maand contributie.

Voor meer informatie, ga naar www.svconventus.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.