Albatros huldigt eerste zaalkampioen

26 februari 2018 door Hennie van der Zouw
Albatros huldigt eerste zaalkampioen

ZWIJNDRECHT - De korfbalvereniging Albatros heeft de eerste zaalkampioen van het seizoen 2017-2018 binnen. Bij terugkomst in de Albatroskantine werd E4 na het 8-8 gelijke spel tegen Kinderdijk E3 gehuldigd. In Alblasserdam liepen de kanjers van Kevin en Christiaan lang achter de feiten aan (5-2), maar een knappe inhaalrace leidde tot het benodigde punt. Verdiende bloemen en taart dus voor Amber, Angelique, Bridget, Lotte en Tara.

Het was een redelijk korfbalarme voorjaarszaterdag met slechts 5 thuiswedstrijden. Van die vijf wedstrijden werden er drie gewonnen en wel door D2, senioren 7 en senioren 8. D2 speelde met een aantal E-spelers maar was met 11-3 te sterk voor GKV. Het 7e klopte Kinderdijk 5 met 17-15 en het 8e won met 18-12 van ADO 4.  Helaas waren er nederlagen voor C4 en D3.

In den vreemden waren er winstpartijen voor C2 dat RWA C1 met 5-16 klopte en B3 dat DeetosSnel  met 2-12 versloeg. Nederlagen waren er voor A3, A4 en E6.

Er breekt een week aan waarin er weinig getraind wordt voorafgaand aan opnieuw een rustige zaterdag. Op 3 maart komen er slechts acht Albatrosteams in het veld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.