Bloemen voor de SPAR

26 februari 2018 door Hennie van der Zouw
Bloemen voor de SPAR

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - Albert  Abee, bestuurslid van buurtbus lijn 717 overhandigde donderdag 22 februari 2018 bloemen aan Remco en Linda Klootwijk,  eigenaren van supermarkt SPAR Heerjansdam, om hen te bedanken voor de jarenlange verkoop van rittenkaarten voor de buurtbus. Sinds 1 februari 2018 is dat niet mogelijk.

Er zijn andere rittenkaarten (1, 4 en 10 ritten) voor in de plaats gekomen die de reiziger alleen in de buurtbus met een pin betaling kan kopen. Sinds 1 februari  2018 is het niet meer mogelijk om met contant geld een rittenkaart te kopen. Arriva heeft dat besloten omdat er de afgelopen jaren meerdere gewapende roofovervallen op buschauffeurs hebben plaats gevonden. Speciale buurtbus kaartjes voor een enkele rit van € 1,80 zijn te koop bij de Primera winkels in Barendrecht, Zwijndrecht e.o. en de Arriva Store in Dordrecht. De reeds gekochte  rittenkaarten blijven geldig.

Buurtbus lijn 717
De buurtbus rijdt volgens een vaste dienstregeling van Arriva  tussen Heerjansdam, Zwijndrecht en Barendrecht. In Zwijndrecht komt de buurtbus langs Winkelcentrum Oudeland, het Albert Schweitzerziekenhuis, winkelcentum Walburg, de Ringdijk (halte Waterbus) en het NS station. In Barendrecht rijdt de buurtbus langs het NS station en winkelcentrum Middenbaan.  
Op werkdagen rijdt de bus van 07.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur.
In de avonduren en op zondag rijdt de Belbus. De route is gelijk aan die van de Buurtbus. Het lijn nummer is dan 517.

De buurtbus wordt door vrijwilligers gereden. Vrijwilligers zijn altijd welkom. Gemiddeld rijdt u twee keer maand een dienst van vier uur. Heeft u interesse? Kijk voor meer informatie en de dienstregeling op: www.buurtbusheerjansdam.nl

De bus wordt onder andere gesponsord door De Nederlandse Energiemaatschappij, Intrahuis  en aantal lokale bedrijven waaronder SPAR Heerjansdam. De complete dienstregeling kunt u vinden op: www.ariva.nl 

Foto bijschrift: Albert Abee van de buurtbus, Linda en Remco Klootwijk van de SPAR Heerjansdam.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.