Projectleden gezocht voor Lessons and Carols bij Interkerkelijk koor Spiritsingers

27 februari 2018 door Hennie van der Zouw
Projectleden gezocht voor Lessons and Carols bij Interkerkelijk koor Spiritsingers

ZWIJNDRECHTSE WAARD - Interkerkelijk koor Spiritsingers uit Heerjansdam is op zoek naar zangliefhebbers voor een nieuw kerstproject. De repetities starten in maart en eindigen met een tweetal ‘Festivals of Lessons and Carols" in december 2018.

‘A Festival of Lessons and Carols’ is de beroemde kerstavonddienst van het King’s College in Cambridge, waarbij in diverse lezingen en carols het kerstverhaal wordt verteld. Onder leiding van dirigent Arie de Korte voeren de Spiritsingers & interkerkelijk koor Confianza uit Ridderkerk deze Lessons and Carols twee keer uit. Zondagmiddag 16 december 2018 in de Levensbron in Ridderkerk en op 24 december 2018 tijdens de Kerstnachtdienst in de Open Hof Kerk in Hendrik Ido Ambacht.

Projectleden
Beide koren zijn voor dit project op zoek naar versterking in de vorm van projectleden. Deze leden repeteren vanaf maart 2018 regelmatig met één of allebei de koren mee en besluiten hun deelname met de twee prachtige concerten eind december. De Spiritsingers repeteren op dinsdagavond in Heerjansdam, Confianza repeteert op woensdagavond in Ridderkerk. De projectrepetities starten vanaf begin maart, precieze repetitiedata volgen na aanmelding. De kosten voor deelname bedragen € 30,-

Meer informatie & aanmelden
Voor meer informatie of aanmelden stuurt u een e-mail naar contact@spiritsingers.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.