Algemeen Belang Zwijndrecht en Lijst Chris Moorman bundelen krachten

18 januari 2010
Algemeen Belang Zwijndrecht en Lijst Chris Moorman bundelen krachten

ZWIJNDRECHT - Met het vaststellen van de definitieve kandidatenlijst voor Algemeen Belang Zwijndrecht is de samenwerking tussen Algemeen Belang Zwijndrecht en de Lijst Chris Moorman beklonken. Mede hierdoor heeft Algemeen Belang Zwijndrecht een lijst kunnen samenstellen die een dwarsdoorsnede vormt van de samenstelling van de  inwoners van Zwijndrecht.

Als lijsttrekker zal Fred Loos optreden. Chris Moorman, o.a. bekend als columnist van Zwijndrecht.net, staat op de tweede plaats. Yvonne Luijcx staat op de derde plaats. Op de vierde tot zesde plaats verwelkomt Algemeen Belang Zwijndrecht een aantal nieuwkomers. Op de vierde plaats Martijn van Delden, die gezien zijn leeftijd van 21 jaar één van de jongste deelnemers kan worden van de Zwijndrechtse Raad. Op de vijfde plaats staat Ahmet Savas, Ahmet is voor velen in Zwijndrecht en vooral onder de jongeren een bekend gezicht. Op de zesde plaats staat Henk Mirck uit Heerjansdam waarmee Algemeen Belang Zwijndrecht ook een vertegenwoordiger heeft in het veel besproken buitengebied. Op zeven staat Martijn Maatman het huidige burgerraadslid gevolgd door Danny Hartman, Milja Uhlen, Kirsten Moorman en Marcel van Delden.

Voor deze samenstelling is gekozen om zo, afhankelijk van het aantal te behalen zetels, de diverse interesse gebieden van de raadsleden te verdelen en zorg te dragen voor een goede vertegenwoordiging van de achterban, de inwoners van Zwijndrecht, in de Zwijndrechtse Raad.

1.    Fred Loos
2.    Chris Moorman
3.    Yvonne Luijcx
4.    Martijn van Delden
5.    Ahmet Savas
6.    Henk Mirck
7.    Martijn Maatman
8.    Danny Hartman
9.    Milja Uhlen
10. Kirsten Moorman
11. Marcel van Delden
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.