Sv Conventus organiseert op 31 maart een open jeugddag

05 maart 2018 door Hennie van der Zouw
Sv Conventus organiseert op 31 maart een open jeugddag

ZWIJNDRECHT - Sv Conventus zal op zaterdag 31 maart een jeugddag organiseren voor elk kind uit Zwijndrecht. Tijdens een vol programma kunnen kinderen kennis maken met de hand- en korfbalsport en zullen er verschillende andere leuke activiteiten worden georganiseerd.

Tijdens de dag zal er van 11:00 tot 16:30 uur een programma in de Develsteinhal af worden gewerkt met handbal- en korfbalclinics, waarbij de kinderen gegroepeerd worden op leeftijd. Ook naast het veld zal er volop vertier zijn voor de kinderen, met een Jogg activiteit fruitspiesjes maken, een springkussen, smoothies maken en worden er t-shirts uitgedeeld.

Wil je ook meedoen aan de open jeugddag van sv Conventus? Schrijf je dan nu in op www.svconventus.nl.

Het precieze tijdschema zal binnenkort bekend worden gemaakt. De open jeugddag wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank, de opbrengsten van de Grote Clubactie en de Gemeente Zwijndrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.