Albatros E-tjes kampioen

05 maart 2018 door Hennie van der Zouw
Albatros E-tjes kampioen

ZWIJNDRECHT - Er waren afgelopen zaterdag maar 8 wedstrijden bij de Zwijndrechtse korfbalvereniging CKV Albatros, maar er kon wel een kampioen gehuldigd worden. Albatros E2 moest zaterdag winnen van HKC E4 om het kampioenschap te kunnen gaan vieren. Christie, Emma, Koen, Lisanne, Maurits en Noa lieten er geen gras over groeien en veegde HKC met maar liefst 22-2 van het veld. En dus kon E2 na het laatste fluitsignaal de bloemen en bekers in ontvangst nemen. E2 en coaches Raoul en Gijs gefeliciteerd. Bij de overige wedstrijden werd er drie keer gewonnen, één keer gelijk gespeeld en drie keer verloren. F1 stuurde kampioen Merwede met 2 verliespunten naar huis, 15-8.

Senioren 5 maakte het zichzelf onnodig lastig door op achterstand te komen tegen het lager geplaatste Ventura Sport. Het vijfde wist zich echter te herpakken en boog de achterstand om naar een voorsprong en uiteindelijk de winst, 14-9. Senioren 7 speelde hun laatste zaalwedstrijd en wist deze gemakkelijk met winst af te sluiten. KOAG werd met 23-13 verslagen. De wedstrijd van senioren 8 tegen Korbatjo eindigde in een 11-11 gelijkspel. E7, C5 en A1 pakte helaas geen punten.

Bron foto: Albatros.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.