Eremetaal voor O&O-Turners

12 maart 2018 door Hennie van der Zouw
Eremetaal voor O&O-Turners

ZWIJNDRECHT - In de aanloop naar het Nederlands kampioenschap hebben de O&O-turners bij de in Zierikzee gehouden achtste finale en 1ste kwalificatie wedstrijd beslag weten te leggen op het nodige eremetaal.

Vanwege het groot aantal deelnemers waren de junioren-I van de 3de divisie verdeeld over een drietal wedstrijdrondes. In de eerste wedstrijd eiste Gijs Zijderveld met 66,500 punten het goud voor zich op. Paul de Jongh kwam slechts 0,3 punten tekort voor het erepodium en werd met 64,350 punten vierde. Een gelijk lot overkwam Bodi Winkler in de tweede wedstrijd. Op 0,1  verschil werd hij met 63,500 punten eveneens vierde. In het derde treffen liet Jelle van der Zouwen zich met 64,700 punten het zilver omhangen. Ook hier een vierde plaats en wel voor Sebastiaan Pel. Zijn score kwam uit 64,100 punten.

Brons was er voor Leon van der Wel. Hij kwam uit in de categorie junior-II van de 3de divisie en turnde 65,700 punten bijeen.

Naast deze achtste finale vond de eerste kwalificatie wedstrijd keuze oefenstof van de 2de divisie en de verplichte oefenstof van de 1ste plaats. Koen Kappetijn wist bij junioren-II van de 2de divisie met zijn 67,100 punten als derde uit de strijd te komen.

Verder drongen tot de volgende ronde door: Tristan Massie, Ian Wever, Jelle van der Lans, Frank Scheffer, Stan de Looze, Lucas van den Kieboom en Jens van Eijk

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.