Lente op kinderboerderij de Kiboe-Hoeve

14 maart 2018 door Hennie van der Zouw
Lente op kinderboerderij de Kiboe-Hoeve

ZWIJNDRECHT - Het is goed te merken dat de lente op de Kiboe-Hoeve is begonnen, afgelopen week zijn de eerste dwerggeiten, schapen en lammetjes geboren, en op de Kiboe-Hoeve verwachten ze de aankomende weken nog veel meer jonge dieren.

Maandag 2e paasdag is er van 12:00 uur tot 14:00 uur de Verhage Paasspeurtocht op de kinderboerderij. Deelname is gratis. En je maakt kans op een Verhage friettafel...... Komen jullie ook bij de jonge dieren kijken? Voor het laatste nieuws kijk op de Facebook pagina van de Kiboe-Hoeve.

De kinderboerderij is te vinden aan de Parklaan 7 in Zwijndrecht.

Bron foto: De Kiboe-hoeve.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.