Burgemeester bezoekt 60-jarig bruidspaar Koorneef-Bras.

20 maart 2018 door Hennie van der Zouw
Burgemeester bezoekt 60-jarig bruidspaar Koorneef-Bras.

ZWIJNDRECHT - Woensdag 7 maart 2018 bezocht burgemeester Dominic Schrijer het 60-jarig bruidspaar Koorneef-Bras (gehuwd op 27 februari 1958) om hen namens het gemeentebestuur te feliciteren.

Meneer en mevrouw Koorneef hebben elkaar leren kennen bij Dansschool Van der Teen in Dordrecht. Al heel snel sloeg de vonk over tijdens het dansen! Het bruidspaar heeft eerst een aantal jaren in Dordrecht gewoond en verhuisde van de Buizerdstraat te Dordrecht naar de Buizerdstraat in Zwijndrecht, zelfs het huisnummer bleef gelijk.

Meneer Koorneef verblijft in verband met gezondheidsproblemen in Swinhove. Mevrouw Koorneef gaat iedere dag bij hem op bezoek. Er werden mooie herinneringen van hun huwelijk, kinderen en kleinkinderen met de burgemeester opgehaald.

Bron foto: Gemeente Zwijndrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.