Celebration succesvol actief tijdens Koningsdag 2017

01 mei 2017
Celebration succesvol actief tijdens Koningsdag 2017

ZWIJNDRECHT - Afgelopen donderdag, Koningsdag hebben de twirlgroepen en de drumfanfare van de muziekvereniging Celebration ’s ochtends een optreden verzorgd voor de bewoners van verzorgingstehuis Swinhove aan de Plantageweg in Zwijndrecht. Na een half uur muziekmaken en het tonen van diverse showtjes door de twirl kreeg de vereniging van het tehuis een consumptie aangeboden.

Daarna heeft Celebration nog een toegift gegeven in ‘De Heerlijkheid’ waar de bewoners zich inmiddels aan het verzamelen waren voor de middaglunch. De bewoners en verzorgers waren verheugd dat zij op deze bijzondere dag met muziek en show van Celebration op deze manier ook Koningsdag mochten vieren.

‘s Avonds heeft de drumfanfare tijdens de Koningstaptoe op het voetbalterrein van VVGZ in het Noordpark een leuke show gegeven. Met de muzikale klanken en eenvoudige formaties kreeg men regelmatig applaus van het aanwezige publiek. Met het speciale slagwerknummer “Safri”, waarbij twee solisten op de bongo’s begeleid door de overige slagwerkers, wist men het publiek te verrassen. Het optreden werd afgesloten met een heuse polka “Egerland Heimatland”.

In de finale van de taptoe werd door de verenigingen Jong Holland en Celebration gezamenlijk het koraal “Blijf bij mij Heer” en het Wilhelmus gespeeld. Daarna verlieten de verenigingen op eigen muziek het taptoe terrein. Celebration kan terugzien op een geslaagde Koningsdag 2017 en heeft een goede indruk achtergelaten op het aanwezige publiek.

Ook op 4 mei zullen enkele tamboers van Celebration actief zijn. Zij zullen hun medewerking verlenen in Hendrik Ido Ambacht en de stille tocht begeleiden naar de begraafplaats waar de Dodenherdenking van H.I.Ambacht zal plaatsvinden.

Bent u geïnteresseerd in Celebration of wil je graag muziek maken of twirlen, neem dan conbtact op met de voorzitter Wim Zoutewelle via mail: zoutewelle.w@zonnet.nl.

Bron foto's: Muziekvereniging Celebration.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.