Uitslag Dorpsraadverkiezingen Heerjansdam

27 maart 2018 door Hennie van der Zouw
Uitslag Dorpsraadverkiezingen Heerjansdam

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - Door al het nieuws rondom de uitslagen van de gemeenteraads verkiezingen zouden we het bijna vergeten, maar Burgemeester Dominic Schrijer maakte op donderdag 22 maart 2018 ook de uitslag van de verkiezingen voor de Dorpsraad van Heerjansdam bekend.

Van de 3.215 Stemgerechtigden heeft 1.575 gestemd. Het opkomstpercentage is 52 %.

Hieronder de 7 kandidaten die zijn benoemd voor de komende periode van 4 jaar: van 21 maart 2018 tot 21 maart 2022.

Peter de Jong (352 stemmen)
Mike van der Neut (284 stemmen)
Hans Rodenburg (194 stemmen)
Ciska Kokkelink (191 stemmen)
Bernard Wolters (144 stemmen)
Wim van Vugt (101 stemmen)
Bart Hage (88 stemmen)

Een deel van de gekozen dorpsraadleden samen met de burgemeester, staat hierboven op de foto: Van links naar rechts: Burgemeester Dominic Schrijer, Bernard Wolters, Ciska Kokkeling, Bart Hage en Mike van der Neut. (Bron foto: Gemeente Zwijndrecht)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.