Omwonenden ontevreden over aanpassingen blauwe zone bij station

27 maart 2018 door Hennie van der Zouw
Omwonenden ontevreden over aanpassingen blauwe zone bij station

ZWIJNDRECHT - Omwonenden van de blauwe zone in het Stationsgebied van Zwijndrecht zijn ontevreden. Een inwoner van de Veilingdreef stuurde ons het volgende bericht:

"Naar aanleiding van het artikel in de krant over de aanpassing van de blauwe zone op de Lindelaan en Tollenstraat het volgende, graag zouden ik en vele anderen willen zien dat ook de gehele Veilingdreef een blauwe zone kreeg, want het laatste stuk van de Veilingdreef ter hoogte van het Tomatenplein, daar parkeren veel treinreizigers, die in het voorste stuk hun auto niet kwijt kunnen, ook bezoekers van het Medisch Centrum aan de Bruinelaan komen met grote bakken van auto's voor onze deur staan en bij anderen, zodat wij onze auto als we terug komen van iets, elders moeten zetten en we moeten wachten tot die gasten weg zijn en dan heb je als je snel bent nog een plekje."

Vraag: "Waarom geen plekken creeren bij het voormalige terrein van de brandweerkazerne of op het terrein van het voormalige van Yperenterrein, want die tuin is ook niet zo'n succes, is gewoon afbraak wat er staat en wordt heel slecht onderhouden. Hopelijk wordt aan deze oproep gehoor gegeven?"

Tot zover dit bericht van een ontevreden bewoner uit de Veilingdreef.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.