De Kiboehoeve kreeg bezoek van OBS de Bron

28 maart 2018 door Hennie van der Zouw
De Kiboehoeve kreeg bezoek van OBS de Bron

ZWIJNDRECHTSE WAARD - OBS De Bron uit Ambacht, kwam vanmorgen met 28 leerlingen naar de Kiboehoeve. Wat te doen? “Haren en Veren.” Wat een leuk onderwerp.

Daar is heel wat over te onderzoeken. Wie heeft er allemaal haren, hard of zacht en waarom, zelfs een varken heeft haren. Wat wordt er allemaal van deze haren gemaakt?

Veren…Pluimvee genoeg om alle veren te bewonderen. Binnen aan het werk, net als monniken vroeger, schrijven met een veer. De computer gaat sneller werd er ontdekt. Met een zelf gemaakte veren tooi gingen ze allemaal blij naar huis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.