Knappe prestaties bij Districtskampioenschappen Turnen

16 april 2018 door Hennie van der Zouw
Knappe prestaties bij Districtskampioenschappen Turnen

ZWIJNDRECHT - Bij de in Bergschenhoek gehouden districtskampioenschappen turnen hebben de jongens van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O op alle fronten knappe prestaties geleverd. In alle categorieën waarop was ingeschreven vielen de O&O-ers in de prijzen.

Bij de pupillen van de 3de divisie was het een volledig O&O-festijn. Vanwege het groot aantal deelnemers waren daar zes medailles beschikbaar gesteld. Alle zes vielen in handen van de O&O-turners. Districtskampioen werd met 110,780 punten Aaron Enser, tweede met 107,350 punten Levi Pot, derde met 105,810 punten Robin Renema, vierde met 105,850 punten Salaheddine Benchikhi, vijfde met 103,460 punten Viktor Koonings, zesde met 100,900 punten Siem van Vliet.

Bij de junioren-I van de derde divisie werd het podium ook volledig bezet door O&O. De kampioenstitel was voor Sebastiaan Pel. Hij behaalde een score van 66,050. Op geringe afstand veroverde Bodi Winkler met 65,800 punten het zilver. Met 65,800 punten liet Ian Wever zich het brons omhangen. Paul de Jongh viel met 65,100 punten viel net buiten de prijzen en eindigde als vierde.

Frank Scheffer eiste met 63,300 punten de districtstitel op de bij jeugd van de 3de divisie. Ook hier een O&O-turner die net iets tekort kwam voor het erepodium. En wel Daan Eshuis. Hij werd vierde met 62,400 punten.

In de 2de divisie – categorie junior-II – boekte O&O eveneens succes. Jelle van der Lans kwam met 69,050 punten als beste uit de strijd, gevolgd door Koen Kappetijn die met 62,400 punten tweede werd.
De instappers van de 2de divisie completeerde het geheel. Christopher Brumond lag met 103,800 punten beslag op het brons. De vierde prijs in deze klasse was met 101,600 punten voor Braylin Timas Soares.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.