Locoburgemeester bezoekt 60-jarig huwelijkspaar Baan-Krielaart

16 april 2018 door Hennie van der Zouw
Locoburgemeester bezoekt 60-jarig huwelijkspaar Baan-Krielaart

ZWIJNDRECHT - Locoburgemeester Robert Kreukniet heeft op 11 april 2018 een bezoek gebracht aan het diamanten bruidspaar Baan-Krielaart. De locoburgemeester feliciteerde het jubilerende echtpaar namens de gemeente Zwijndrecht.

Meneer en mevrouw Baan zijn op 10 april 1958 getrouwd. Het huwelijk vond plaats in Zwijndrecht, waar meneer en mevrouw ook beiden vandaan komen. Het echtpaar woont inmiddels al 46 jaar naar volle tevredenheid op het huidige adres.

Meneer Baan kom uit een echte tuindersfamilie en is geboren aan de Rotterdamseweg, naast De Vergulde Swaen. In zijn werkzame leven heeft hij vanaf jonge leeftijd veel verschillende werkzaamheden verricht. Als laatste heeft hij 25 jaar bij een glashandel in Dordrecht gewerkt. Na zijn pensioen heeft hij nog hand en spandiensten verricht voor het koetsiersbedrijf van zijn neef Ad Baan & Zn. die toen nog een vestiging aan het Slagveld had.

Mevrouw Baan is geboren aan de Westelijke Parallelweg en heeft 25 jaar met veel plezier gewerkt bij Fam. Van der Ven aan de Rotterdamseweg, een winkel in huishoudelijke geschenkartikelen.

Meneer Baan is ruim 20 jaar geleden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn vele vrijwilligerswerk. Zo is hij meer dan 40 jaar ouderling geweest in de Gereformeerde Bethelkerk. Daarnaast was hij veelvuldig collectant, actief binnen voetbalvereniging Pelikaan en lid van het schoolbestuur.

Meneer en mevrouw Baan hebben 2 kinderen en 4 kleinkinderen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.