Lintjesregen bij Turnvereniging O&O

30 april 2018 door Hennie van der Zouw
Lintjesregen bij Turnvereniging O&O

ZWIJNDRECHT - Het heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd Pauline den Hartog (voorzitter van Gymn.ver. O&O) en Ton Poots (Penningmeester van O&O) te benoemen tot lid in de orde van Oranje Nassau.

Op 26 april 2018 werden zij in de Bethelkerk verrast met deze Koninklijke Onderscheiding.

Eind van de middag hebben we met familie en enkele goede vrienden een maaltijd gebruikt bij de gymnastiekvereniging, waarna om 19.00 uur plm. 100 familieleden, vrienden en bekenden de gelegenheid kregen hen met dit heugelijke feit te feliciteren.

Deze receptie werd rond 20.00 uur onderbroken voor een aantal demo’s, verzorgd door de afdeling Ritmische Gymnastiek, de jongens/mannen die deel uitmaken van de Oranjeselectie, de meisjes/dames van de 1ste en eredivisie en tenslotte de Dance Crew.

Felicitaties voor deze dikverdiende onderscheidingen zijn zeker op zijn plaats.

Bron foto: O&O

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.