Goud en zilver op IAG-Sport-Event

14 mei 2018 door Hennie van der Zouw
Goud en zilver op IAG-Sport-Event

ZWIJNDRECHT - Deandra de Camps, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O, heeft de junior-B-categorie van het IAG-Sport-Event op haar naam geschreven. Met 48,817 punten eiste zij het goud voor zich op. Zij bleef haar clubgenote Liz Gelderblom voor, die zich met 47,400 punten het zilver om liet hangen.

In de senior-A-klasse werd Sharon Ringlever met 42,933 punten verdienstelijk vijfde. Xinga Gruis noteerde in deze categorie met 41,500 punten een zevende plaats.

In de senior-FIG-categorie was O&O vertegenwoordigd door Eve de Ruiter. Met een score van 42,600 punten eindigde zij als zesde. Op vloer was Eve met 12,7000 punten de beste.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.