Line-up Noordparkfestival op 30 juni compleet

14 mei 2018 door Hennie van der Zouw
Line-up Noordparkfestival op 30 juni compleet

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 12 mei heeft de programmeur van het Noordparkfestival, Henny van Nugteren, tijdens de finale van de Popcentrale Band Boost de wildcard gegeven aan de band Mr. Marten. Zij zijn hierdoor toegevoegd aan de line-up voor het hoofdpodium op zaterdag 30 juni.

De muziek van Mr. Marten bestaat zowel uit pop, funk, jazz en rock nummers. Samen met de zang en de achtergrond is dit een mooie aanvulling voor het programma. En weer een extra reden om 30 juni in het prachtige Noordpark van het festival te komen genieten.

Het programma voor het hoofdpodium ziet er als volgt uit: Mr. Marten, The Wanderers, Hayfever, The Howlin, Evil Empire Orchestra en Skeftum. 

Het festival is van 12.00 tot 21.00 uur en behalve muziek is er nog veel meer te doen.

U kunt voor de muziek de Spotify lijst 'Noordparkfestival 2018' beluisteren.

Foto: Danny van der Weck

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.