Handbaldames sv Conventus winnen spannende wedstrijd tegen Foreholte

14 mei 2018 door Hennie van der Zouw
Handbaldames sv Conventus winnen spannende wedstrijd tegen Foreholte

ZWIJNDRECHT - In een spannende wedstrijd tegen Foreholte hebben de handbaldames van sv Conventus een nipte overwinning weten te pakken. Het team liet de tegenstander nog erg dichtbij komen in de tweede helft, maar won uiteindelijk met twee doelpunten verschil.

Met Foreholte als tegenstander trof Conventus één van de zwakkere teams in de competitie, maar wederom kampte Conventus met een krappe bezetting en moet aan worden gevuld met speelsters uit het tweede team en de b-jeugd. Voor de wedstrijd kreeg het team de opdracht mee om op snelheid te spelen en goed samen te werken voor een sterke verdediging. Hier slaagden de Zwijndrechtse dames direct in en kwamen al snel op een voorsprong, wat ze uit konden bouwen tot een 5 – 8 stand in de rust.

Ondanks het goede spel, volgde er in de tweede helft wel een kort dipje bij de speelsters van Conventus, wat Foreholte de kans gaf om tot één punt terug te komen. Maar de in geel/zwart spelende speelsters wisten zich te herpakken door opnieuw als team goed samen te spelen om zo een 12 – 14 overwinning te pakken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.