Locoburgemeester bezoekt 60-jarig huwelijkspaar Kalishoek-van Doeselaar

21 mei 2018 door Josette Huisman
Locoburgemeester bezoekt 60-jarig huwelijkspaar Kalishoek-van Doeselaar

ZWIJNDRECHT - Locoburgemeester Robert Kreukniet bracht op 14 mei 2018 een bezoek aan het diamanten bruidspaar Kalishoek- van Doeselaar. De locoburgemeester feliciteerde het bruidspaar namens de gemeente Zwijndrecht.

Meneer en mevrouw Kalishoek zijn op 14 mei 1958 getrouwd. Het huwelijk vond plaats in Rotterdam, waar meneer en mevrouw ook beide vandaan komen. Het echtpaar is 19 jaar geleden in Zwijndrecht komen wonen omdat hun kinderen ook in Zwijndrecht woonden. Het echtpaar woont vandaag de dag nog met erg veel plezier in Zwijndrecht.

Meneer Kalishoek komt uit een gezin van 14 kinderen en heeft diverse banen gehad. Hij is bezorger geweest van onder andere machines in de zwaardere gewichtsklasse. Ook heeft meneer in de bevoorrading gewerkt. Verder heeft meneer Kalishoek voor een lange periode voor de V&D gewerkt.

Meneer Kalishoek verzamelt oude brommers. Hij heeft onder andere een Zundapp en een Vespa, waarmee hij nog regelmatig toert.

Mevrouw Kalishoek is het liefst buiten aan het werk in de tuin. Het echtpaar is redelijk mobiel en kampeert nog regelmatig.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.