O&O-Meisjes/Dames succesvol tijdens Open Turn Kampioenschappen in Breda

22 mei 2018 door Hennie van der Zouw
O&O-Meisjes/Dames succesvol tijdens Open Turn Kampioenschappen in Breda

ZWIJNDRECHT - Verdeeld over het gehele Pinksterweekend heeft de meisjes/dames-selectie individueel toestelturnen van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O met succes deelgenomen aan de Open Breda Turn Kampioenschappen (OBTK).

De O&O-afvaardiging wist beslag te leggen op maar liefst drie gouden, zeven zilveren, acht bronzen en een medaille voor de vierde plaats.

Op het goud werd beslag gelegd door: Demelza Moreauw (senior-D), Day Grinuva (junior-E), Amber Wehrmann Krieger (pupil-2-D1)

Het zilver kwam in handen van: Maaike Colijn (jeugd-1-D1), Imara Kornelisse (pupil-2-D1), Eva de Ruiter (senior-FIG), Lisa Hendrikse (senior-B), Melanie Stout (pupil-2-D1), Annemarijn de Waard (instap-N1), Yulia Asakura (jeugd-1-N2)

Het brons werd omgehangen bij: Corina van Strien (jeugd-2F), Terra Rijsdijk (jeugd-1-D1), Jeahna van der Meulen (instap-D1), Lisa Schouten (Senior-D), Annemijn Grit (junior-E), Milou Erkelens (senior-B), Aimee Odijk (instap-N1), Desiree Storm (senior-A).

Vanwege het groot aantal deelnemers in de categorie pré-instap D1 waren daar vier medailles te winnen. De medaille van de vierde plaats kwam op naam van Nynke Mourik

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.