Groote Lindt sluit af met een gelijkspel

28 mei 2018 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - De laatste wedstrijd van het seizoen eindigde voor Groote Lindt in een doelpuntenfestijn bij IFC. Het reeds veilig Groote Lindt speelde een uitstekende eerste helft op een warm sportpark Schildmans. Met doelpunten van Bas Jansen, Jeffrey Burghouwt en Nasir el Arboui werd een 0 – 3 ruststand bereikt. IFC had nog een punt nodig om ook volgend seizoen in de 3e klasse te mogen uitkomen. Na rust een feller IFC  wat snel in de tweede helft de 1 – 3 wist te scoren. Direct deed Groote Lindt iets terug via wederom Jeffrey Burghouwt 1 – 4. Daarna kwam IFC op stoom en liet Groote Lindt het afweten. Achter elkaar vielen de goals achter de zwijndrechtse keeper. Via 2 – 4 en 3 – 4 viel in de laatste minuut de 4 – 4.

Groote Lindt sluit de competitie af op een uitstekende 5e plaats in de bijzonder sterke 3e klasse C en kan terug kijken op een wisselvallig seizoen. Punten laten liggen tegen de laaggeklasseerde teams en prima meegevoetbald  met de top 4. Op maandag 13 augustus start de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het oefenprogramma naar de eerste competitiewedstrijd op zaterdag 22 september zal binnenkort bekend worden gemaakt.