Echtpaar Lootsma ontvangt gouden speld PvdA

28 mei 2018 door Hennie van der Zouw
Echtpaar Lootsma ontvangt gouden speld PvdA

ZWIJNDRECHT - Op 24 mei is het echtpaar Jan Lootsma en Bep Lootsma-Schuurman gehuldigd als blijk van waardering voor hun 50-jarig lidmaatschap van de Partij van de Arbeid. Hiervoor ontvingen zij beiden de gouden speld.

Het echtpaar verhuisde in de jaren zestig vanuit Amsterdam naar Zwijndrecht. Mevrouw Lootsma is zeer lang actief geweest in de gemeenteraad en was 12 jaar wethouder in Zwijndrecht. Ook al volgt het echtpaar de lokale politiek nu minder intensief, de betrokkenheid bij de sociaaldemocratie en haar idealen is in al die jaren niet verminderd.

Op de foto het echtpaar Lootsma en PvdA-secretaris Marjolein Kock

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.