Zilver en Brons bij NK-Dames Toestelturnen

04 juni 2018 door Hennie van der Zouw
Zilver en Brons bij NK-Dames Toestelturnen

ZWIJNDRECHT - Bij de dames senior van de 2de divisie individueel toestelturnen  hebben  de turnsters Lisa Hendrikse en Milou Erkelens, beiden lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O, bij de  in Tilburg gehouden Nederlands kampioenschappen zich op het erepodium geturnd.
Lisa Hendrikse eiste in de toestelfinale brug  met 11,900 punten  het zilver voor zich op. In de meerkamp was het een ware strijd  om het eremetaal. Milou Erkelens  kwam slechts 0,4 punten tekort voor het  goud. Met 46,300 punten werd zij uiteindelijk verdienstelijk derde.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.