Locoburgemeester bezoekt 100-jarige mevrouw De Groot

18 juni 2018 door Hennie van der Zouw
Locoburgemeester bezoekt 100-jarige mevrouw De Groot

ZWIJNDRECHT - Locoburgmeester Tycho Jansen heeft op woensdag 13 juni een bezoek gebracht aan mevrouw De Groot, die op 12 juni de zeer respectabele leeftijd van 100 jaar heeft bereikt. De locoburgemeester heeft namens het gemeentebestuur van Zwijndrecht de felicitaties overgebracht aan mevrouw.

Mevrouw De Groot is geboren en getogen in Dordrecht op 12 juni 1918. Ze heeft tot 88-jarige leeftijd in Dordrecht gewoond, maar is sinds 2006 woonachtig in Zwijndrecht, waar ze in Swinhove woont en waar ze uitstekend wordt verzorgd.

Mevrouw heeft haar hele leven gewerkt als bejaardenverzorgster en was een van de eersten die het diploma behaalde. Ze heeft gedurende een lange tijd haar ouders verzorgd.
Mevrouw De Groot praat graag over vroeger. Ze is gek op sieraden en zingt graag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.