Echtpaar Goud-van Rijswijk viert 65-jarig huwelijk

18 juni 2018 door Hennie van der Zouw
Echtpaar Goud-van Rijswijk viert 65-jarig huwelijk

ZWIJNDRECHT - Burgemeester Schrijer bezocht het 65-jarig bruidspaar Goud-van Rijswijk op donderdag 14 juni jl. De burgemeester werd hartelijk ontvangen en bracht alvast de felicitaties over namens het gemeentebestuur.

De heer en mevrouw Goud-van Rijswijk zijn getrouwd op 15 juni 1953 te Papendrecht. Dit was niet de eerste keer dat burgemeester Schrijer en de heer en mevrouw Goud-van Rijswijk elkaar ontmoette. De burgemeester heeft het bruidspaar ook bezocht tijdens hun 60-jarig huwelijk. Het echtpaar heeft 4 kinderen, 9 kleinkinderen en een aantal achterkleinkinderen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.