Nieuwe O&O-Sponsor

18 juni 2018 door Hennie van der Zouw
Nieuwe O&O-Sponsor

ZWIJNDRECHT - Woensdag vond de ondertekening plaats van het sponsorcontract tussen Skin in Motion en Gymnastiek- en turnvereniging O&O. Skin in Motion is met haar praktijk voor huid- en oedeemtherapie gevestigd aan de Burg. de Bruïnelaan 140 in Zwijndrecht.

Uniek in deze verbintenis is dat naast een deel sponsoring door Skin in Motion ook verbinding en samenwerking gezocht wordt in het aanbieden van een beweegprogramma voor de cliënten van Skin in Motion.

Het plan is dat enerzijds cliënten van Skin in Motion na een testperiode aansluiting zullen vinden bij één van de vele sportgroepen die bij O&O wekelijks hun les/training volgen. Anderzijds zal in nauwe samenwerking gezocht worden naar een specifiek les/trainingsuur voor de cliënten van Skin in Motion.
Het contract is ondertekend door de eigenaar van Skin in Motion – Sanne van Rooijen, O&O-voorzitter Pauline den Hartog en Marc van Alebeek, penningmeester van de Business Club O&O.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.