Medaille-oogst voor 4de-divisie-turnsters

25 juni 2018 door Hennie van der Zouw
Medaille-oogst voor 4de-divisie-turnsters

ZWIJNDRECHT / HENDRIK-IDO-AMBACHT - Bij de in Hendrik-Ido-Ambacht gehouden rayon kampioen-schappen individueel toestelturen meisjes en dames zijn de 4de-divisieturnsters van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereninging O&O bijzonder succesvol geweest. In diverse leeftijds categorieën wisten zij beslag te leggen op zes rayontitels, tien zilveren en tien bronzen medailles.

Het eremetaal werd omgehangen bij:
Annemijn Grit – sprong 1ste , meerkamp en brug – 2de, vloer en balk – 3de, Dayjeanny Grinuva – vloer 1ste, balk – 2de, meerkamp – 3de, Layla Voerman – sprong – 2de, Manon Verboom – balk 2de, Sarah den Otter balk – 3de, Anne Bezemer – vloer – 2de,  Lisa Schouten – sprong – 1ste, meerkamp – 2de, Terry van Leeuwen – vloer – 1ste, Leanne Meijer – vloer – 3de, Demelza Moreauw – balk – 2de, sprong – 3de , Merel Kerkhof – vloer – 1ste, meerkamp en sprong – 3de, Corine van Strien – meerkamp 2de, sprongen vloer  – 3de, Kimberley van Nugteren – blak -1ste, Lois Verheij – balk 2de.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.