Rommelmarkt Gereformeerde Gemeente

03 juni 2013

ZWIJNDRECHT - Elk jaar wordt er een actiemarkt gehouden rondom het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente. Ook dit jaar, mede dankzij het mooie weer was de toeloop van kijkers en kopers weer buitengewoon groot. 

Een belangrijk doel van deze actiemarkt was ook dit jaar weer het samenwerken van gemeenteleden en het slaan van een brug naar de burgerlijke gemeente. Dit jaar werd deze markt ook georganiseerd om de verbouwing van het kerkgebouw te kunnen financieren. Een deel van de opbrengst van de actiemarkt zal hieraan worden besteed.

Het andere deel van de opbrengst zal dit jaar bestemd zijn voor het zendingswerk van de Gereformeerde Gemeenten (ZGG). De medewerkers van de ZGG zijn werkzaam op het gebied van evangelisatie, gemeenteopbouw, Bijbelvertaal- en alfabetiseringswerk en diaconaal werk. De ZGG is werkzaam in Albanië, Ecuador, Guinee, Nigeria en Indonesië (Bali en Papua).

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.