Kandidaat H. E. P. Fortuyn nieuwe dominee voor Gereformeerde Gemeente Zwijndrecht

27 juni 2018
Kandidaat H. E. P. Fortuyn nieuwe dominee voor Gereformeerde Gemeente Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - De Gereformeerde Gemeente Eben Haëzer aan de Burgemeester Jansenlaan 37 beschikt na acht jaar weer over een eigen predikant. Kandidaat H. E. P. Fortuyn heeft het beroep aanvaard.

De kerkenraad zocht sinds 2010 naar een predikant in verband met het overlijden van ds. J. Veenendaal. Fortuyn heeft bedankt voor beroepen uit Nieuwerkerk (Zeeland), Lelystad, Rotterdam-Alexanderpolder en Poederoijen.

Voor meer informatie, zie www.gergemzwijndrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.