Clubkampioenschappen bij O&O

02 juli 2018 door Hennie van der Zouw
Clubkampioenschappen bij O&O

ZWIJNDRECHT - Zaterdag organiseerde de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O  in haar turnhal aan de Uilenvliet de onderlinge wedstrijden en clubkampioenschappen voor alle recreantengroepen. Onder grote publieke belangstelling verwerkten de turners en turnsters een driekamp. Naast lange mat en minitramp turnden de meisjes een oefening aan de brug met één ligger, de meisjes 12+ een balkoefening, de jongens een ring oefening en springgroepen maakten de driekamp compleet met een kastsprong. De meisjes ritmisch verwerkten  hun oefeningen op muziek. Bij meerdere groepen in de zelfde leeftijdscategorie werd later op de dag gestreden om het clubkampioenschap. De andere groepen streden direct om het clubkampioenschap. Alle deelnemers behaalden een diploma en ontvingen een herinneringsmedaille.

De prijswinnaars van de onderlinge wedstrijden zijn:

meisjes 6-8
Tara Lindhoudt, Charlotte v.d. Crommert, Sabine Esmeijer, Isolde Polak,Ilja Schot, Nikki den Boer, Sarissa van der Vlies, Sanne Paans, Julia Gouwens, Rosalie van Winkel, Mara den Boer, Jalisha Weitering, Pip Verhoeven, Olivia Seedorf, Lutchiana Baptista, Emily de Voogd van der Straaten, Nikki Mulder, Evi van der Wulp, Nina de Vos,

meisjes 8-9 jaar
Alexandra Kontakos, Noemi Mulder, Ilja Penning, Rosaline Schless, Evi Sterkenburg, Cynthia Kooimans v.d. Dries, Jasmijn Kircher, Eline Rigter, Lyse Steinstra, Cait-lyn van den Berg, Roxenne van der Ploeg Lieke Buijink, Deveney Blokpoel
Elin Buijink

meisjes 10-11 jaar
Deshailey Ost, Elize van Rump, Montana Alvarez Y Pena, Sannah Schot, Deborah de Waard, Yazmijn van den Burg, Femke Onderstal, Myrthe van Meenen

Clubkampioen zijn geworden:
Daisy Felix,Nienke van der Poel, Danica de Bruijn, Demian Hartmeijer, Amber Wehrmann Krieger, Elise Biemond, Mara de Boer, Deveney Blokpoel, Sannah Schot, Noah Slingerland, Finn Oskar Eschbach, Stephanie van der Linden, Tamara Schuil

Het zilver hierbij was voor:
Romy de Man, Nicole van der Luit, Alicia van Heijst, Nikkie van Eslo, Amy McMurray, Christainne Stofregen, Pip Verhoeven, Jasmijn Kircher, Yazmyn van de Burg, Thijs van der Veldt, Kyano van der Struik, Lucas Uittenbogaard, Marieke Leeuwestein, Mirjam van Vugt,.

Het brons kwam in handen van:
Marieke Leeuwenstein,  Sophie Zwaan, Ciska Klein, Jamillia, Minke Schouten, Lois Verheij, Tara Lindhoudt, Elin Buijink, Deshaily Ost, Thijs van der Aarden, Daan Roelandse, Benjamin Verheul, Guss Kappetijn, Romy Geway.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.