Korfballers Albatros gaan vakantie vieren

02 juli 2018 door Hennie van der Zouw
Korfballers Albatros gaan vakantie vieren

ZWIJNDRECHT - De korfballers van Albatros gaan vakantie vieren. Een twintigtal senioren verbleef afgelopen weekend in een kamphuis in Bergeijk en dat was de laatste activiteit van het seizoen 2017-2018. In de maand juni werden na het voltooien van de veldcompetitie nog het jaarlijkse paalschietkampioenschap en het schoolkorfbaltoernooi georganiseerd.

Op sportief gebied  kan Albatros terugkijken op een goed seizoen met veel kampioenen en een superprestatie van het C1-team dat het eindtoernooi voor 1e klasse C-jeugd op het veld wist te winnen. Teleurstelling was er ook voor de seniorenselectie met de gemiste titels in de zaal en op het veld, maar senioren 3 wist wel promotie naar de reserve 2e klasse te bewerkstelligen.

Inmiddels worden de teams voor het komende seizoen ingedeeld en  veel trainers gezocht om alle korfballers weer te trainen. Medio augustus worden de trainingen hervat onder meer onder leiding van de nieuwe selectietrainer Rutger Sijstermans. De staf van de seniorenselectie wordt gecompleteerd door Vincent de Kreek en verzorger Arjo Bruggeman.  De korfbalcompetitie 2018-2019 start op zaterdag 8 september.

Foto: Enkele kampioenen bij het laatste paalschiettoernooi.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.